De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Update maakt Dropbox-app voor Android Nederlandstalig

Gijs Ettes
12 augustus 2014, 9:07
1 min leestijd
Update maakt Dropbox-app voor Android Nederlandstalig
dropbox android-app

De Dropbox Android-app is sinds de laatste update volledig Nederlandstalig. Daarnaast zijn de talen Deens, Zweeds en Thais toegevoegd. Verder brengt versie 4.2 van de cloud-app enkele bugfixes en andere kleine verbeteringen.

De verwachting is overigens dat het daar niet bij blijft. Op het officiële Dropbox-blog heeft het team achter de clouddienst namelijk laten weten  dat er nog een aantal toffe features aan zitten te komen. Zo wordt het op korte termijn mogelijk om op je Android-toestel een voorbeeld van een Word-, Powerpoint- of PDF-bestand te bekijken. Het voordeel hiervan is dat je het desbetreffende bestand niet direct hoeft te downloaden om te weten wat de inhoud is.

Lees verder na de advertentie.

Zoekfunctie Dropbox Android-app wordt verbeterd

Verder krijgt de Dropbox Android-app bij de eerstvolgende update een verbeterde zoekfunctie. Daarmee kun je  specifieke mappen of je complete Dropbox-account doorzoeken. Ook geeft de cloud-app suggesties op basis van de letters die je typt en worden namen van bestanden die voldoen aan je zoekopdracht uitgelicht. Op die manier zorgt de zoekfunctie ervoor dat je sneller vindt wat je zoekt.

Voor zakelijke gebruikers werkt Dropbox aan een functie om gedeelde mappen te beperken, zodat deze alleen gelezen kunnen worden. Ook andere zakelijke features zijn in ontwikkeling.

Download Dropbox in Google Play (gratis)

Lees meer over Dropbox

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu