Update Evernote optimaliseert design en brengt nieuwe functies
Redactie

EvernoteDe laatste update van Evernote vernieuwt het design en maakt de app naast functioneel ook beeldschoon. Het design is gebaseerd op Ice Cream Sandwich en werkt een stuk sneller dan de vorige versie. Door de laatste update kun je voortaan ook swipen tussen tabbladen en opgeslagen notities. In Evernote leg je met tekst, audio en beeld allerlei zaken vast waardoor je nooit meer iets vergeet.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Eén van de grootste vernieuwingen is de kenmerkende Ice Cream Sandwich-actiebalk onderaan het scherm. Deze balk verdwijnt zodra je door een notitie scrollt. Hierdoor benut de app het volledige scherm. Evernote bevat sinds de update ook Places: een tabblad waar je al je notities op basis van locatie en op een kaart kunt bekijken. Je gemaakte notities worden met je desktop en andere toestellen gesynchroniseerd en Evernote heeft ook een handige browser-extensie waarmee je content van het web op kunt slaan.

Download: Evernote (gratis)