Update Flipboard voor Android Beta brengt nieuwe handige functies
Redactie

Flipboard voor AndroidFlipboard voor Android heeft een fijne update gekregen waardoor de app sneller draait en minder vastloopt. Daarnaast is het na de update, die de naam 1.8.4 beta 2 heeft, mogelijk om met meer apps artikelen te delen. Mijn favoriete toevoeging is dat Flipboard nu ook onthoudt waar je was gebleven met lezen. Mocht je plotseling worden gebeld, kun je de app weer openen bij het reeds geopende artikel. De open beta is nog steeds bezig, dus schrijf je vooral in.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Flipboard is een nieuwslezer die gericht is op het design van artikelen. De app geeft je favoriete websites en andere webfeeds in een soort van tijdschrift-achtige manier weer, waardoor lezen echt een genot wordt. De artikelen zijn gemakkelijk te bewaren in bijvoorbeeld Pocket en te delen met verschillende sociale netwerken.