Update Google+ brengt frisser design en een reeks aan verbeteringen

Google+ nieuw designToen de iOS-app van Google+ plotseling werd geüpdatet, stonden de Android-gebruikers even in de kou. Na drie weken krijgt de Android-app ook de langverwachte update. In de nieuwe versie van Google+ ligt de focus op beeld en worden foto’s al in het post-overzicht weergegeven. Het design krijgt hierdoor een veel frisser en interessanter uiterlijk dan de standaard tekstberichten. Het is na de update ook mogelijk om de foto’s van berichten of Google+ Messenger te downloaden.

Een andere fijne nieuwe functie van de Google+ app is dat je geplaatste posts kunt aanpassen. In de vorige app moest je de post eerst verwijderen en dan snel een nieuwe toevoegen. Ook is het starten van een hangout verbeterd: je kunt voortaan heel overzichtelijk vanaf het menu een hangout starten.


De volledige changelog bevat:

  • Visual refresh of the stream and improved navigation
  • Initiate a Hangout from the main menu
  • Support for ringing hangout notification
  • Support for post editing
  • Messenger suggestions for people you may know
  • Download photos from posts or Messenger conversations

Download: Google+ (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!