Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Update Google Maps brengt universele en zeer handige locatiegeschiedenis

Redactie
20 september 2012, 13:18
1 min leestijd
Google Maps

Wie Android gebruikt, houdt van Google Maps. Het is ook niet voor niets dat de meeste iPhone-gebruikers moord en brand schreeuwen vanwege de verwijdering van Google Maps in het kersverse iOS 6. Google gaat echter gewoon ongestoord door met het verbeteren van hun app, en zo ook voor Android. De laatste update voor Google Maps brengt een hele fijne nieuwe update naar je Android-toestel. Als je een locatie via Google opzoekt – op welk platform dan ook – , wordt deze ook op je Android-smartphone of -tablet weergeven. Google wil je leven weer iets gemakkelijker maken.

Om de functie te activeren, moet je echter wel je locatiegeschiedenis in de instellingen van Google activeren. Dit doe je via de browsen bij je Google-account. De nieuwe functie lijkt veel op Google Now in Jelly Bean, waarbij je recente zoekopdrachten naar locaties ook worden weergeven als een direct navigatie-functie.

Lees verder na de advertentie.

Je locatiegeschiedenis is te zien door naar Google Maps en dan Mijn Plaatsen te gaan. De update van Google Maps kun je gratis via de Google Play Store downloaden.

Download: Google Maps (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu