Update Minecraft voegt gereedschappen en voorwerpen maken toe

Redactie
25 april 2012, 11:48
1 min leestijd
Update Minecraft voegt gereedschappen en voorwerpen maken toe
Minecraft icon
Minecraft crafting Android

Het Android-spel Minecraft heeft een update gekregen, waardoor hij iets meer op de pc-versie lijkt. De update zorgt ervoor dat spelers voortaan voorwerpen en gereedschappen kunnen maken uit materialen, die nodig zijn om dieper te graven en complexere bouwwerken te maken. De spelwereld in Adventure modus is ook aangepast, zodat je het gereedschap echt nodig hebt.

De Adventure modus wordt door de toevoeging van gereedschappen een tikkeltje diepgaander. Hierdoor wordt het bijvoorbeeld mogelijk om een pikhouweel te maken om stenen grotten uit te hakken, of een zwaard en pantser om een kans te maken tegen de vele monsters ‘s nachts.

Lees verder na de advertentie.

De Minecraft-update moest gisteren tegelijkertijd met de iOS-update beschikbaar zijn, maar een aantal problemen zorgde ervoor dat hij iets langer op zich liet wachten. Vannacht is de update eindelijk uitgerold.

Minecraft is al langer voor Android-devices beschikbaar, maar de mobiele versie is nog steeds een stuk kariger dan de pc-game. Iedere update voegt nieuwe content toe om beide spellen naar elkaar toe te trekken. In februari voegde de ontwikkelaar nog de Adventuremodus toe, waardoor je op moet passen voor monsters terwijl je bouwt.

Downloaden: Minecraft – Pocket Edition (€4,99)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu