De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Update Netflix-app: betere Chromecast-integratie en sneller verder kijken

Gijs Ettes
10 september 2014, 9:07
1 min leestijd
Update Netflix-app: betere Chromecast-integratie en sneller verder kijken
Netflix-app

De Netflix-app voor Android is van een update voorzien die de integratie met de Chromecast verbetert. Een fijne toevoeging is de pop-up die nu verschijnt aan het einde van een aflevering van een serie. Als je nergens op drukt, wordt automatisch de volgende aflevering gestart. Je hoeft daardoor niet meer steeds je smartphone of tablet erbij te pakken om een seizoen van je favoriete serie te ‘bingen’.

Deze zogenoemde Post-Play-functie laat ook je ook sneller verder kijken als je gebruikmaakt van een pc. Wat ons betreft is de combinatie van de Chromecast en Netflix echter ideaal als je niet de beschikking hebt over een Smart tv met een ingebouwde Netflix-app. Afleveringen zijn snel en in goede kwaliteit naar je tv te casten.

Lees verder na de advertentie.

Meer over Netflix en de Netflix-app

Een abonnement op Netflix kost standaard 7,99 euro per maand. Je kunt de online videostreamingdienst wel een maandje gratis uitproberen. Voor die 7,99 euro kun je Netflix op twee verschillende apparaten tegelijkertijd gebruiken. Vind je dat te weinig, dan kun je er ook voor kiezen om 11,99 euro per maand te betalen. Dan is Netflix op vier verschillende apparaten tegelijkertijd te raadplegen.

Netflix is niet alleen via een Android-app te benaderen. Dit gaat ook via de eigen website, en apps voor verschillende andere smartphones, spelcomputers en tablets. Lees alles wat je moet weten over Netflix voor Android, of check onze nieuwsartikelen over de videostreamingdienst.

Download Netflix in Google Play (gratis)

Lees ook

Wil je de hdmi-stick van Google aanschaffen? Check de Chromecast kopen-pagina! Of bekijk onze uitgebreide lijst van Chromecast apps.  Check ook 7 handige Chromecast tips waarmee je alles uit de slimme hdmi-stick haalt!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu