Update Titanium Backup brengt langverwachte zip-backup apps en games

Redactie
7 november 2012, 11:13
1 min leestijd
Update Titanium Backup brengt langverwachte zip-backup apps en games

Titanium Backup is één van mijn meest gebruikte apps. Ondanks het spuuglelijke design van de app gebruik ik Titanium Backup om mijn apps, games en instellingen te back-uppen als ik nieuwe Android-software installeer of van smartphone wissel. Hiermee is Titanium Backup, dat één van de eerste back-up-apps was die root ondersteunde, een vaste kracht op het toestel van de liefhebbers van alternatieve Android-software. Door de laatste update is deze positie weer wat verstevigd, want Titanium Backup laat je voortaan van al je geback-upte apps en games en de bijbehorende data – zoals accounts, instellingen en savegames – een handig zip-bestand maken dat je via de app of ClockworkMod Recovery kunt flashen.

De nieuwe zip-methode is op dit moment alleen maar beschikbaar voor gebruikers die de Pro-versie voor 4,99 euro in de Google Play Store hebben gedownload. Het maken van een zip-bestand was een door gebruikers zeer gewenste functie en Titanium Backup heeft naar de feedback geluisterd. De update biedt verder de mogelijkheid om bestanden van 150MB en groter naar Dropbox te uploaden (waardoor je back-ups met verschillende toestellen kunt synchroniseren) en een reeks aan bugfixes en snelheidsverbeteringen.

Lees verder na de advertentie.

Als ik mijn feedback aan Titanium Backup mag geven: ontwikkel eens een mooi design voor de app, want het lijkt nog steeds alsof Titanium Backup rechtstreeks van een Android-toestel met Froyo is weggelopen.

Download: Titanium Backup (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu