Update Twitter voor Android laat gebruikers sneller tweets en foto’s plaatsen

Screenshot_2013-05-30-00-40-27Twitter voor Android heeft een grote update ontvangen waardoor het mogelijk wordt om sneller tweets te plaatsen en foto’s te delen. Daarnaast zijn er enkele visuele veranderingen doorgevoerd waardoor er beter van de schermgrootte gebruik wordt gemaakt.

Onder andere foto’s en en tekst worden beter in de timeline weergegeven en Android 4.1-gebruikers (of hoger) krijgen na de update in de notificatiebalk direct te zien om wat voor soort notificatie het gaat. De Twitter-app biedt onder andere een scheiding tussen nieuwe mentions, retweets en favorites.

Het nieuwe samenstel-venster van een Tweet neemt door de update het gehele scherm in. Ook de bijgevoegde foto’s, die plotseling een stuk stabieler naar Twitter uploaden, worden groot in het scherm onder de tweer weergegeven. Hierdoor krijg je een goed overzicht van hoe de tweet er uiteindelijk uit komt te zien.

De update van Twitter is gratis in de Google Play Store te downloaden.

Download: Twitter voor Android (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!