Update voor Instagram brengt nieuwe gebruikersprofielen, fotomap en sneller scrollen
Redactie

instagram androidInstagram, de populaire fotodienst waarmee je met hippe filters je geschoten kiekjes kunt opfleuren, heeft een grote update naar versie 3.0 ontvangen. Door de update hebben de profielen een nieuw design gekregen en scroll je soepeler door de foto’s. De nieuwe profielen zien er wat volwassener uit, waarbij je nog steeds de mogelijkheid hebt om de foto’s in een rooster of lijst te bekijken. De grote nieuwe toevoeging is de fotomap, die op elk profiel als een nieuwe tab naast de foto’s staat. In de nieuwe versie van Instagram heb je de mogelijkheid om je oude en toekomstige foto’s op locatie te geotaggen, waarmee je laat zien waar de betreffende foto is gemaakt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Als je via je Instagram-profiel naar je eigen fotomap gaat, vraagt de app of je alle huidige foto’s wilt geotaggen. De onderstaande screenshots laten de fotomap en het vernieuwde profiel zien.

Download: Instagram (gratis)