Alleen op Valentijnsdag? Deze 3 games helpen je de avond door

Redactie
14 februari 2014, 18:30
2 min leestijd
Alleen op Valentijnsdag? Deze 3 games helpen je de avond door

Alleen op Valentijnsavond? Geen probleem! Met deze drie games kom je gemakkelijk de avond door. Oh, en voor degenen die wel een valentijn hebben: je mag deze games ook gerust een andere dag (of zelfs vanavond!) spelen.  AndroidPlanet kiest namelijk drie Valentijnsgames die één voor één gewoonweg fantastisch zijn.

Lees verder na de advertentie.

Ridiculous Fishing

ridiculousfishing

In Ridiculous Fishing bestuur je een oude visser die zijn hengel in het water werpt. De lijn en het haakje moet je zo ver mogelijk naar beneden proberen te halen, door alle vissen, kwallen en andere zeedieren te ontwijken. Als je op een gegeven moment toch iets raakt, gaan het lijntje en haakje weer omhoog en moet je zo veel mogelijk vissen proberen mee te nemen. Eenmaal boven het water worden deze vissen de lucht in gegooid en kun je ze via verschillende wapens afknallen. Ja, echt. En de game is gewoonweg geweldig. Lees meer over en bekijk screenshots van Ridiculous Fishing voor Android.

Download: Ridiculous Fishing (2,25 euro)

GTA San Andreas

gtasanandreas

In GTA San Andreas speel je Carl Johnson (CJ), die na vijf jaar afwezigheid weer aankomt in zijn geboortestad als hij hoort dat zijn moeder door een rivaliserende gangs is vermoord. CJ moet zich weer bewijzen tegenover zijn gang, en wil langzaam meet hen weer de straten van San Andreas bezitten.
De Android-versie van de bekende PlayStation 2-game maar het moet eenzelfde ervaring brengen als GTA Vice City voor Android, die bijna een jaar geleden werd uitgebracht. Lees meer over de GTA San Andreas Android-versie.

Download: GTA San Andreas (5,99 euro)

Spaceteam

spaceteam

Als je van knopjes houdt en schreeuwen naar je vrienden, is Spaceteam volgens de makers de Android-game voor jou. In Spaceteam moet je namelijk in teams voorkomen dat je ruimteschip ontploft, en dat gaat er hectisch aan toe. Spaceteam speel je met 2 tot 4 spelers, en dit werkt met andere Android- én iOS-apparaten. Iedere speler krijgt een willekeurig `control panel`, waarop allerlei knopjes, schakelaars sliders en draaiknoppen staan afgebeeld. Het is zaak om zo snel mogelijk de instructies van de game op te volgen, zodat je ruimteschip niet ontploft. De twist is dat jouw instructies bij je vriend op zijn beeldscherm verschijnen. Lees meer over Spaceteam voor Android.

Download: Spaceteam (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu