De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Smilez-app: verjaardags- of valentijnskaart sturen via augmented reality

Wouter Nijsen
13 februari 2014, 11:03
2 min leestijd
Smilez-app: verjaardags- of valentijnskaart sturen via augmented reality
Smilez valentijnskaart

Commerciële onzin of niet: iedereen met vlinders in de buik vindt het leuk om een romantische kaart te krijgen op Valentijnsdag. Wacht dus niet langer en verras de liefde van je leven nog snel met jouw persoonlijke boodschap in een video met Smilez, een Nederlandse app die via augmented reality mooie Valentijnskaarten in elkaar knutselt.

Smilez is al een paar maanden in de Play Store te vinden, maar kreeg onlangs speciaal voor Valentijnsdag een kleine update. De app staat erom bekend dat het een nieuwe dimensie geeft aan het versturen en ontvangen van postkaarten. Niet meer saai via de brievenbus en op papier, maar met leuke effecten en het belangrijkste: met jouw hoofd op de voorgrond.

Lees verder na de advertentie.

De app werkt heel eenvoudig: je maakt met je smartphone een filmpje en plaatst deze in de app. Daarna kies je uit die video een fragment dat de voorkant van de kaart zal beslaan. Voor de binnenkant van de kaart voeg je een lieve, persoonlijke boodschap en het adres van je geliefde toe.

Valentijnskaart maken was nog nooit zo leuk

SmilezAndroidScreenshot_2013-12-05-14-00-35

Vervolgens wordt de Valentijnskaart automatisch afgedrukt en verzonden. De geluksvogel scant met zijn of haar smartphone de voorkant van de ontvangen kaart en niet veel later zal jouw persoonlijke video worden afgespeeld op haar toestel. Niet eerder was het maken en versturen van lieve berichtjes zo leuk en hip.

De kracht van een goede Smilez-kaart is dat de persoonlijke boodschap letterlijk voor je ogen tot leven. De makers stellen het zo: “Je geeft de ontvanger letterlijk en figuurlijk een glimlach cadeau.“ Het versturen van een video-kaartje via Smilez kost €2,25 (exclusief porto). Deze kosten zijn gelijk aan die van een gemiddelde, statische wenskaart. Er kan afgerekend worden via iDeal en creditcard. De app zelf is gratis te downloaden via de Google Play Store.

Korting op je Valentijnskaart

Als lezer van AndroidPlanet krijg je tot en met 14 februari 50 procent korting op het versturen van een Valentijnskaart via Smilez. Gebruik hiervoor de kortingscode ‘Smilez-14-2’.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu