De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Verbrand het nummer van je ex-vriend(in) met Fire Your Ex

Redactie
20 februari 2011, 16:05
1 min leestijd

Heb je onlangs je ontslag gekregen. Of heeft je vriend(in) de relatie beëindigd? Dan is het tijd om wraak te nemen! Fire Your Ex is een nieuwe Android-applicatie, waarmee je op een originele manier het telefoonnummer van je ex-baas of ex-vriend(in) uit het telefoonboek kunt gooien. Open de applicatie en kies vervolgens een contactpersoon die je wilt verwijderen. Hierna klik je op ‘Fire’, waarna de naam en het telefoonnummer van de desbetreffende persoon in vuur opgaan. Nog even nagenieten? Deel de rituele verbranding via Facebook of Twitter. Of stuur een screenshot door naar je ex. Wraak was nog nooit zo zoet!

De applicatie is verder nutteloos, aangezien je een contactpersoon ook kunt verwijderen door naar het telefoonboek te gaan. Toch pepert Fire Your Ex deze functie een beetje op, waardoor het nét iets leuker is om iemand uit je contactenlijst te gooien. Toch kost de applicatie 0,99 euro: een nogal hoog bedrag. Wellicht kiest de ontwikkelaar ervoor om in de toekomst een gratis versie te lanceren met advertenties.

Lees verder na de advertentie.

De video onder dit bericht laat zien hoe de applicatie werkt. Direct installeren? Ga naar de webversie van de Android Market en klik op ‘Install’. De applicatie wordt dan automatisch op jouw toestel geïnstalleerd. Surf je in de mobiele browser op je Android-telefoon? Klik dan hier om de applicatie rechtstreeks te installeren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu