Verkeersregelaar spelen op je Android-telefoon met AutoTrafego

Wouter Nijsen
16 april 2010, 19:30
1 min leestijd
Verkeersregelaar spelen op je Android-telefoon met AutoTrafego
autoTrafego Android

AutoTrafego is een spel waarbij jij de controle over de verkeerslichten heb en moet zorgen dat het verkeer vlotjes doorstroomt. Wanneer een verkeerslicht te lang op rood blijft staan zullen de wachtenden door luid te claxonneren hun ongenoegen uiten. In het begin van het spel is de verkeersdrukte niet erg hoog en hoef je maar op één kruispunt te letten, maar dat verandert snel. Vanaf dat moment komt het aan op je verkeersinzicht inzicht om niet een onoplosbare verkeersopstopping te veroorzaken.

AutoTrafego kent een online scorelijst zodat je je eigen prestaties kunt meten met spelers van over de hele wereld. De graphics zien er prima uit en het spel is voorzien van een heerlijk ‘rustgevende’ soundtrack.

Lees verder na de advertentie.

AutoTrafego is er als gratis en betaalde versie van $2,99. De gratis versie kent helaas maar één stad, maar geeft een goede indruk van het spel. Downloaden kan in de Android Market, of door de QR-code te scannen. Deze game verscheen al eerder op de iPhone, maar heeft nu dus de overstap naar Android gemaakt.

Onderstaand filmpje toont de iPhone-variant van AutoTrafego (filmpjes van de Android-versie konden we helaas nog niet vinden):

AutoTrafego

AutoTrafego Full ($2,99)

Categorie: Games
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's