De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Verleng de batterijduur van je Android-telefoon met JuiceDefender

Redactie
18 oktober 2011, 17:01
1 min leestijd
Verleng de batterijduur van je Android-telefoon met JuiceDefender
Verleng de batterijduur van je Android-telefoon met JuiceDefender

Een van de grootste frustraties als telefoongebruiker is dat je bijna continu je toestel moet opladen. Vooral als je een fanatieke gebruiker bent is het soms moeilijk het einde van de dag te halen zonder een stopcontact opgezocht te hebben in de tussentijd. Er zijn wat Android-apps te vinden die beweren je batterijduur te verlengen, maar een van de betere die bijzonder goed wordt beoordeeld in de Android Market is JuiceDefender. Deze app weet je batterijduur soms zelf te verdubbelen, zonder dat je aan functionaliteit hoeft in te leveren.

Als je JuiceDefender installeert is alles al ingesteld zodat je direct op je batterijduur kunt besparen. Er zijn diverse profielen waar je uit kunt kiezen, afhankelijk van het soort gebruiker dat je bent. Daarnaast is het mogelijk om synchronisatie te beperken tot enkele vaste tijdstippen, kan je de connectiviteit voor bepaalde apps compleet uitschakelen en kan je Wi-Fi aan- en uitzetten afhankelijk van je locatie. De app heeft ook diverse widgets die je op je homescreen kunt zetten zodat je direct kunt zien waar de app energie op bespaart.

Lees verder na de advertentie.

In totaal zijn er drie verschillende versies van Juice Defender. Een gratis versie met de basisfuncties, een Plus-versie voor 1,99 euro die onder meer geautomatiseerde Wi-Fi controle toevoegt en een Ultimate-versie voor 4,99 euro brengt je meer profielen, automatisch wisselen tussen 2G en 3G-internet en de mogelijkheid om je processor minder intensief te gebruiken als de telefoon niet wordt gebruikt.

Tipgever: Thom

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu