Vermijd boetes met Flitsmeister voor Android

Redactie
4 januari 2012, 15:55
1 min leestijd
Vermijd boetes met Flitsmeister voor Android
Vermijd boetes met Flitsmeister voor Android

Voor diegene die wel eens te snel rijdt is het misschien verstandig om Flitsmeister te installeren. De gratis app toont alle mobiele flitsers en trajectcontroles die door de KLPD zijn aangekondigd. Kom je in de buurt van een dergelijke controle dan wordt je gewaarschuwd via een geluidje. Handig om zo dure boetes te voorkomen, hoewel haastige spoed natuurlijk zelden goed is. Naast flitscontroles worden ook de files in Nederland bijgehouden.

Via Flitsmeister zijn ook je favoriete wegen in te stellen. Rij je bijvoorbeeld vaak over de A2 dan geef je dat aan in de app zodat je kunt al van tevoren kunt zien waar de flitsers zich momenteel bevinden. Je kan ook tijdens het rijden de app op de achtergrond laten draaien en gewaarschuwd worden met een geluidje mocht je in de buurt van een flitser komen. Mocht je ondanks alle waarschuwingen van Flitsmeister toch nog worden geflitst dan kan je dit melden via sms, e-mail of Twitter.

Lees verder na de advertentie.

Flitsmeister is al geruime tijd te downloaden voor de iPhone waar de app een groot succes is. Om de app op je Android-telefoon te gebruiken heb je minimaal Android 2.1 nodig. Nadeel van de verkeers-app is wel dat deze continu gebruik maakt van GPS wat niet altijd even goed is voor je batterijduur. Ook wordt er nog geen melding gemaakt van vaste flitspalen, iets wat in een volgende update zal worden toegevoegd.

Downloaden via Android Market: Flitsmeister (gratis)

Categorie: Reizen

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's