Vernieuwde interface voor GetGlue

Redactie
19 augustus 2011, 16:01
1 min leestijd
Vernieuwde interface voor GetGlue
Vernieuwde interface voor GetGlue

De Android-app van GetGlue is flink onder handen genomen. Hoewel de functionaliteit nog steeds hetzelfde is gebleven, is de complete interface aangepast. Hierdoor komt de app meer in de buurt van de iOS-variant, die een tijdje terug al een vergelijkbare update kreeg. Voor wie GetGlue nog niet kent, het is een sociaal netwerkapplicatie waarbij je met anderen kunt delen naar welke films of televisieshow je aan het kijken bent of naar welke artiest je op dat moment luistert. Ook andere soorten media worden ondersteund.

Met GetGlue kun je eenvoudig boeken of films met anderen delen en hier een score aan geven. Zo kun aan je vrienden vertellen welk televisieshow ze wel en welke ze niet moeten zien. Dit werkt natuurlijk ook andersom zodat je kunt zien wat je vrienden leuk en niet leuk vinden. GetGlue geeft je tevens persoonlijke suggesties aan de hand van je mediagebruik en je gegeven beoordelingen.

Lees verder na de advertentie.

GetGlue heeft ook een spelelement. Zo kun je punten verdienen, waarmee je gratis stickers kunt verdienen. Dus hoe meer je incheckt, hoe eerder je die krijgt. Via de app kun je ook eenvoudig aanbevelingen delen met ander sociale netwerken zoals Twitter en Facebook. De applicatie is gratis te downloaden, maar je moet wel eerst een GetGlue-account aanmaken. Je kunt ook inloggen met je Facebook-account.

Downloaden via Android Market: GetGlue (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu