Veronica Magazine: mobiele TV-gids voor de G1

veronica tvgids
Vanaf nu kun je de mobiele tv-gids van Veronica Magazine ook op je Android-toestel bekijken. Dat betekent: kijken wat er nu en straks op tv is, alle prime time tv-programma’s op een rijtje en trailers van de beste films.

Op de iPhone en iPod touch was de mobiele tv-gids al langer te raadplegen. Nu heeft Veronica de tv-gids ook aangepast voor de G1. Handig, want bijna alle functies die je in een tv-gids verwacht zijn erin te vinden. Je kunt zoeken op datum, krijgt tv-tips te zien en door het programma-aanbod bladeren aan de hand van genre. Alle speelfilms, actualiteitenprogramma’s of series heb je dus makkelijk op een rijtje. Het gebruik van de mobiele tv-gids is gratis.

Je hoeft niets te installeren. Open je browser en ga naar m.veronicamagazine.nl. Als je een snelkoppeling naar de website aanmaakt kun je de webapplicatie voortaan sneller openen.

Meer info: Veronica

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.