De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Veronica lanceert digitale televisiegids met kijktips

Gijs Ettes
18 december 2014, 17:14
2 min leestijd
Veronica lanceert digitale televisiegids met kijktips

Sinds vandaag kun je de vernieuwde Veronica Superguide downloaden in Google Play. De app geeft onder meer kijktips en bevat  een uitgebreid entertainmentgedeelte.

Lees verder na de advertentie.

Veronica Superguide: slimme tv-gids

Veronica Superguide

Superguide is de vernieuwde televisiegids van Veronica die toont wat er op tv te zien is en je ook laat kiezen tot welke (VOD) contentaanbieders je toegang hebt. Je kunt dus ook checken welke films en series op Netflix, NLZiet, Pathé Thuis en Kijk de moeite waard zijn. Verder kun je in Superguide terecht voor recensies en trailers, het laatste entertainmentnieuws, interviews en exclusieve sneak previews. De app geeft verder toegang tot populaire tv-fragmenten van de avond ervoor en toont veelbekeken video’s op YouTube.

Veronica Superguide is gratis te downloaden  in Google Play, maar biedt ook de mogelijkheid om een Premium-abonnement af te sluiten. Je krijgt dan voor 2,69 euro per maand toegang tot de digitale versie van Veronica Magazine, het entertainmentplatform `De lekkerste8` met dagelijkse winacties en meer achtergrondinformatie van films en series. Ben je al Veronica Magazine-abonnee dan heb je gratis en onbeperkt toegang tot Superguide Premium.

Veronica over de Superguide-app

Superguide is het antwoord op de veranderde informatiebehoefte door het nieuwe tv-kijken. Het aanbod van tv-programma`s, films en series wordt steeds groter, zowel op tv als op internet en daarmee groeit ook de behoefte aan een gids die overzicht biedt. Hoofdredacteur Debby Nobel: “Met Superguide introduceren we een nieuwe dienst die altijd en overal gidst en inspireert op het gebied van tv, films en series waar en wanneer je die ook wilt en kunt kijken. Veronica Magazine neemt hierin het voortouw!“

Veronica Superguide downloaden

Via de link hieronder kun je de Android-versie van Veronica Superguide downloaden. De app vereist zo’n 19MB aan vrije opslagruimte en werkt met vrijwel elke Android-versie. Superguide is zowel voor smartphone als tablets geoptimaliseerd.

Download Veronica Superguide in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu