Versterk je enkel met nieuwe Android-app

versterk-je-enkelEen Android-app waarmee je je enkel kunt versterken lijkt wat overdreven. Maar feit is dat er heel wat mensen met enkel- en achillespeesblessures kampen, dus kunt maar beter wat oefeningen doen om je enkel te versterken. Volgens de opdrachtgever van deze app (Consument en Veiligheid) krijgen jaarlijks 630.000 mensen te maken met een enkelblessure. Om dit te voorkomen bevat de app ‘Versterk je enkel’ een trainingsschema van 8 weken, met oefeningen die maar een paar minuten hoeven te duren. Je kunt ze overal uitvoeren, in drie sets oefeningen per week. Ook bevat de app instructies voor het intapen van je enkel.

Je kunt op elk gewenst moment beginnen met de oefeningen. Het oefenschema toont per weeknummer de drie oefensets die je moet uitvoeren. Een set bestaat uit zes opdrachten die je moet uitvoeren, zoals een eenbenige kniebuiging, een eenbenige balansoefening en een gekruiste beenzwaai. Elke oefening is voorzien van een instructie en een instructieivideo. Zodra je klaar bent met een set oefeningen kun je aangeven of je over twee dagen de volgende set oefeningen wil doen.

Downloaden: Versterk je enkel (gratis)

enkel-oefeningen-android

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.