Vertigo Towers: spelen met blokken

Redactie
9 februari 2011, 15:04
1 min leestijd
vertigo-towers

In de Android Market is een nieuw puzzelspelletje verschenen met aardige graphics. In Vertigo Towers moeten gebruikers gebouwen uit de grond stampen, zonder dat deze omvallen. Stapel de verschillende blokken dus zorgvuldig op en zorg dat de aannemer tevreden is. Vertigo Towers ziet er vooral goed uit op high-end-telefoons, zoals de Desire HD, Galaxy S en Xperia X10.

Het spel komt met twee verschillende modi: een normale modus en een ‘Match 3’-modus. Ik vind de laatste modus iets leuker. Tijdens ‘Match 3’ vallen allerlei blokken naar beneden. Jij moet ervoor zorgen dat drie of meer blokken met dezelfde kleur verdwijnen. Zorg voor de juiste timing, want de blokken vliegen alle kanten op. Eigenlijk is deze modus een bizarre combinatie van Bejeweled en Tetris. Zeker de moeite waard om te proberen!

Lees verder na de advertentie.

Er zijn twee versies beschikbaar: een gratis versie en een betaalde versie (1,45 euro). Ik raad mensen aan om eerst de gratis versie te proberen. Met de gratis versie is het mogelijk om een paar levels te spelen. Ook is de ‘Match 3’-modus beschikbaar.

Direct installeren? Ga naar de webversie van de Android Market en klik op ‘Install’. De applicatie wordt dan automatisch op jouw toestel geïnstalleerd. Surf je in de mobiele browser op je Android-telefoon? Klik dan hier om de applicatie rechtstreeks te installeren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu