Vertraagd tweeten met Buffer voor Android

Vertraagd tweeten met Buffer voor AndroidTweetdienst Buffer heeft haar eigen Android-app uitgebracht. Met de dienst kan je tweets inplannen voor later. Als je een hele reeks links hebt die je wilt delen kan je deze uitspreiden over langere tijd. Zo krijgen je volgers niet in één keer al je tweets te verwerken en kan je de hele dag door blijven posten. Vooralsnog was Buffer alleen beschikbaar via de browser. Het is voor het eerst dat de twitterdienst naar een mobiel platform toe komt.

Inmiddels heeft Buffer al meer dan een miljoen tweets ‘gebufferd’. Met Buffer voor Android kan je tweets inplannen voor later door deze, waar je ook bent in Android, aan Buffer toe te voegen. Het is ook mogelijk om in Buffer zelf iets te tweeten. Dit kan je meteen online zetten of later. Buffer houdt voor elke tweet bij hoeveel erop geklikt en hoe vaak deze is geretweet. Zo kan je precies meten wat er met je tweets gebeurt. Jammer genoeg kan je je eigen tijdlijn niet lezen via de app, waardoor Buffer geen vervanger is voor andere Twitter-apps maar juist een aanvulling hierop.

Buffer voor Android is gratis te downloaden in de Android Market. Je hebt minimaal Android 2.0 nodig om de app te kunnen draaien. De applicatie werkt goed samen met de meeste Twitter-apps. Een iOS-versie voor iPhone is in de maak en zal spoedig volgen.

.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Downloaden via Android Market: Buffer (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.