Vervorm je foto’s met Photo Warp

Redactie
23 oktober 2011, 17:24
1 min leestijd
Vervorm je foto’s met Photo Warp
Vervorm je foto's met Photo Warp

De meest tijdrovende apps zijn misschien wel het leukste van allemaal. Photo Warp is misschien niet het beste fotoververvormingsprogramma, maar wel eentje waar je heel wat tijd mee kunt verspillen. Met de gratis app kan je je eigen foto’s aanpassen aan je eigen voorkeur. Je kunt gezichten dik maken, elk lichaamsonderdeel vergroten of jezelf juist wat dunner maken.

Hoewel de app wel wat opties biedt, is de gehele menu-structuur nogal onduidelijk en wordt niet goed aangegeven wat wat is. Je hebt de keuze uit een aantal vervormingsmogelijkheden die nagenoeg hetzelfde doen en het is vrij omslachtig om hier tussen te wisselen. Daarnaast zien de icoontjes er nogal verouderd uit. Phone Warp is een gratis app, maar dat betekent niet dat er niet wat meer aandacht aan de vormgeving besteed had kunnen worden.

Lees verder na de advertentie.

Nadeel van de app is ook dat je foto’s niet direct kunt delen via de bekende sociale netwerken. Deze bewerkte foto’s zijn wel op te slaan op je telefoon, maar het was beter geweest als de deze direct kon uploaden. Photo Warp is gratis te downloaden in de Android Market. Je hebt minimaal Android 1.6 nodig om de app te kunnen gebruiken.

Downloaden via Android Market: Photo Warp (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu