De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Viber laat je nu ook videogesprekken voeren

Gijs Ettes
11 september 2014, 13:05
1 min leestijd
Viber laat je nu ook videogesprekken voeren
Viber update

Sinds de laatste Viber update is het mogelijk om videogesprekken te voeren met deze WhatsApp-concurrent. Je kunt videobellen met andere Viber-contacten, mits beide partijen beschikken over Android 4.0 of hoger. Daarnaast kun je een videogesprek doorschakelen naar je pc, zodat je gebruik kunt maken van een vaste  webcam of kwalitatief betere camera.

Na het installeren van de Viber update kun je ook sneller nieuwe contacten toevoegen door een qr-code te scannen of hun Viber-nummer in te voeren. Ook het design van de populaire chat-app heeft een opfrisbeurt gekregen.

Lees verder na de advertentie.

Meer over Viber

Viber update

Qua functionaliteit heeft de Viber veel weg van Skype, dankzij een aantrekkelijke interface en behoorlijke snelheid. De makers komen echter met een aantal handige extra`s. Zo draait Viber op de achtergrond zonder je batterij leeg te trekken en synchroniseert de app automatisch contacten uit je adresboek. Op die manier kun je zien welke vrienden Viber gebruiken. Daarnaast staat de chat-app bekend om zijn groepsgesprekken, waarbij het mogelijk is om met maximaal 100 gebruikers foto`s, video`s, ingesproken berichten en emoticons te versturen.

Viber update downloaden

De Viber update is sinds vandaag te downloaden en te updaten via Google Play. Heb je de chat-app nog niet op je toestel staan, dan kun je deze via onderstaande link downloaden. Viber is te gebruiken vanaf Android 2.3 en vereist 29MB aan vrije opslagruimte. Voor de videofunctie heb je als gezegd Android 4.0+ nodig.

Download Viber in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu