De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Viber update laat gebruikers nummers blokkeren

Redactie
24 januari 2014, 15:04
1 min leestijd
Viber update laat gebruikers nummers blokkeren
Viber update

Viber heeft een hele belangrijke en fijne update ontvangen die het mogelijk maakt om nummers van Viber te blokkeren. Hiermee kun je zowel nummers als contacten blokkeren die jou via Viber willen bereiken. Een handige en veel gevraagde feature voor de Viber update.

Door de laatste Viber update kunnen gebruikers ook maximaal tien foto’s tegelijkertijd sturen, de notificaties voor berichten en inkomende telefoongesprekken aanpassen en van een nieuwe media-galerij gebruikmaken. Daarnaast zijn er een reeks aan bugfixes en optimalisaties doorgevoerd.

Lees verder na de advertentie.

Viber update: in je adressenboek

viber2

Een andere belangrijke toevoeging door de laatste Viber update is de integratie met je adressenboek. Voortaan wordt Viber direct bij je contacten geïntegreerd, op eenzelfde manier als bijvoorbeeld WhatsApp of Google+.

Hierdoor zie je direct wie van jouw contactpersonen Viber gebruiken, en kun je ze eveneens vanuit het adressenboek bellen of een bericht sturen via de dienst. Ook wordt er een Viber-icoontje bij de contactpersonen getoond.

Viber bestaat sinds eind 2010 en is een populaire app om gratis mee te bellen en te (groeps)chatten. Dat laatste kan met maximaal 100 gebruikers, waarbij het mogelijk is om foto`s, video`s, ingesproken berichten en emoticons te versturen.

Viber is geoptimaliseerd voor zowel Android-smartphones als -tablets en volledig Nederlandstalig. Daarnaast is er een Viber bureaublad-app te downloaden voor je pc of Mac.

Lees meer over Viber

Download: Viber (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu