Viber update laat gebruikers nummers blokkeren

Viber updateViber heeft een hele belangrijke en fijne update ontvangen die het mogelijk maakt om nummers van Viber te blokkeren. Hiermee kun je zowel nummers als contacten blokkeren die jou via Viber willen bereiken. Een handige en veel gevraagde feature voor de Viber update.

Door de laatste Viber update kunnen gebruikers ook maximaal tien foto’s tegelijkertijd sturen, de notificaties voor berichten en inkomende telefoongesprekken aanpassen en van een nieuwe media-galerij gebruikmaken. Daarnaast zijn er een reeks aan bugfixes en optimalisaties doorgevoerd.

Viber update: in je adressenboek

viber2Een andere belangrijke toevoeging door de laatste Viber update is de integratie met je adressenboek. Voortaan wordt Viber direct bij je contacten geïntegreerd, op eenzelfde manier als bijvoorbeeld WhatsApp of Google+.

Hierdoor zie je direct wie van jouw contactpersonen Viber gebruiken, en kun je ze eveneens vanuit het adressenboek bellen of een bericht sturen via de dienst. Ook wordt er een Viber-icoontje bij de contactpersonen getoond.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Viber bestaat sinds eind 2010 en is een populaire app om gratis mee te bellen en te (groeps)chatten. Dat laatste kan met maximaal 100 gebruikers, waarbij het mogelijk is om foto`s, video`s, ingesproken berichten en emoticons te versturen.

Viber is geoptimaliseerd voor zowel Android-smartphones als -tablets en volledig Nederlandstalig. Daarnaast is er een Viber bureaublad-app te downloaden voor je pc of Mac.

Lees meer over Viber

Download: Viber (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.