Angry Birds GoDe boze vogels van Angry Birds krijgen binnenkort hun eigen racegame in de vorm van Angry Birds Go. Rovio heeft de eerste trailer van het spel vrijgegeven en meldt dat Angry Birds Go op 11 december wordt uitgebracht.

De game is vanaf die dag gratis te downloaden voor mobiele platforms, waaronder hoogstwaarschijnlijk Android. Angry Birds Go is de eerste titel waarin de boze vogels driedimensionaal zijn terug te zien.

Angry Birds Go video

Angry Birds Go is een gratis racegame die nog het meest wegheeft van Mario Kart. In het spel bestuur je je favoriete vogels, die dit keer plaatsnemen in karts. Deze zijn te upgraden en uiteraard heb je de nodige power-ups waarmee je tegenstanders het leven zuur maakt. Het racegevecht speelt zich zowel in de lucht als op de grond af.

Grafisch steekt Angry Birds Go op het eerste gezicht goed in elkaar. Of de game in-app aankopen zal bevatten, lijkt aannemelijk, maar is nog niet bekend. Rovio bevestigt dat dit Angry Birds-deel uitkomt op mobiele platforms, maar welke dat precies zijn, is eveneens onduidelijk. Eerdere delen uit de reeks verschenen op vrijwel elk device met een scherm groter dan 1 inch.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.