Video: eerste beelden Angry Birds Go duiken op

Gijs Ettes
15 oktober 2013, 17:14
1 min leestijd
Video: eerste beelden Angry Birds Go duiken op
Angry Birds Go

De boze vogels van Angry Birds krijgen binnenkort hun eigen racegame in de vorm van Angry Birds Go. Rovio heeft de eerste trailer van het spel vrijgegeven en meldt dat Angry Birds Go op 11 december wordt uitgebracht.

De game is vanaf die dag gratis te downloaden voor mobiele platforms, waaronder hoogstwaarschijnlijk Android. Angry Birds Go is de eerste titel waarin de boze vogels driedimensionaal zijn terug te zien.

Lees verder na de advertentie.

Angry Birds Go video

Angry Birds Go is een gratis racegame die nog het meest wegheeft van Mario Kart. In het spel bestuur je je favoriete vogels, die dit keer plaatsnemen in karts. Deze zijn te upgraden en uiteraard heb je de nodige power-ups waarmee je tegenstanders het leven zuur maakt. Het racegevecht speelt zich zowel in de lucht als op de grond af.

Grafisch steekt Angry Birds Go op het eerste gezicht goed in elkaar. Of de game in-app aankopen zal bevatten, lijkt aannemelijk, maar is nog niet bekend. Rovio bevestigt dat dit Angry Birds-deel uitkomt op mobiele platforms, maar welke dat precies zijn, is eveneens onduidelijk. Eerdere delen uit de reeks verschenen op vrijwel elk device met een scherm groter dan 1 inch.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu