Deze app voegt een videospeler toe aan Android Wear

Wouter Nijsen
15 augustus 2016, 16:56
1 min leestijd
Deze app voegt een videospeler toe aan Android Wear

Het kijken van video’s is niet iets wat je snel zou doen op een Android Wear-horloge, toch maakt een nieuwe app het heel makkelijk.

Lees verder na de advertentie.

Video’s kijken op je Android Wear

Video Gallery for Android Wear is afkomstig van ontwikkelaar Appfour, dat tal van geinige apps voor Android-smartwatches maakte. Zo bespraken we op Android Planet al eens de YouTube-speler voor Android Wear, en kunnen we nu aan de slag die een videospeler toevoegt aan het besturingssysteem.

Wanneer je Video Gallery for Android Wear op je telefoon hebt gezet, duurt het even voordat de app ook op je Android Wear-horloge verschijnt. De applicatie toont vervolgens alle filmpjes die in de galerij van je smartphone staan en laat je ze met een simpele tik starten. Het afspelen zelf gaat prima, al is het beeld logischerwijs behoorlijk klein. Niet een heel praktische app dus, maar wel leuk om mee te spelen.

Video Gallery for Android Wear werkt op de meeste smartwatches van Motorola, Sony, LG, ASUS en Huawei en is gratis te gebruiken. De app is bovendien gratis, al kun je wel geld uitgeven voor extra functies. In de betaalde versie kun je bijvoorbeeld een onbeperkt aantal video’s per map bekijken.

Video Gallery for Android Wear downloaden

Wil je Video Gallery for Android Wear eens proberen, dan kun je de app via onderstaande link downloaden. De applicatie weegt 48MB en vereist Android 4.3 of hoger.

Download Video Gallery for Android Wear in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu