De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Videoberichtfunctie in Skype-app is uit preview-fase

Gijs Ettes
17 juni 2013, 21:08
1 min leestijd
Videoberichtfunctie in Skype-app is uit preview-fase
skype

Skype heeft de functie om videoberichten te versturen in bijna al zijn apps en de desktopversie van Skype uit de zogeheten preview-fase gehaald. De functie blijft gratis beschikbaar.

Lees verder na de advertentie.

Skype noemt de dienst zelf Video Messages en de videoberichten zijn dus op ieder platform te versturen, op enkel de Windows Phone 8-app van Skype na. Dit is op zijn minst opvallend te noemen, aangezien Skype is overgenomen door Microsoft zelf.

De videoberichten mogen maximaal drie minuten lang zijn. Dit maakt de functie vooral handig voor het snel kunnen versturen van een videoboodschap als de ander even niet beschikbaar is.

Het versturen van de videoberichten zit nog wel enigszins verstopt. Als je een contact selecteert, moet je eerst op de ‘more’-knop drukken voordat je de functie ziet. Als je al in een gesprek zit met een ander, moet je op het plus-icoontje drukken. Je kunt direct opnieuw opnemen als je niet tevreden bent met het eerste resultaat.

Een bèta van de videoberichtfunctie werd al in februari uitgebracht, en was toen alleen beschikbaar voor Android, iOS en OS X. Gebruikers moesten toen echter na het verzenden van twintig videoberichten betalen voor een Skype Premium-abonnement. Deze restrictie is er niet meer.

Via: Android Central

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu