Videoder: de beste app om YouTube-video’s te downloaden
Wouter Nijsen
videoder

Videoder

Gratis

Onze score

8

Verschillende apps laten je YouTube-video`s downloaden, maar Videoder is wat ons betreft  de beste. Een handige  app als  je vaak muziek luistert via YouTube of je favoriete filmpjes wil opslaan.

Gemakkelijk YouTube-video`s downloaden

Het is nog altijd niet mogelijk om met de YouTube-app video`s op te slaan voor offline gebruik. De app Videoder laat je dat wél doen, wat opvallend goed werkt. Door het gebruik van Material Design  oogt de applicatie fraai en overzichtelijk. Wanneer je Videoder opstart, kun je direct beginnen met zoeken en filteren op uploaddatum. Kies een filmpje en selecteer het gewenste formaat en de beeldkwaliteit, waarna de app begint met  downloaden. Handig is dat je video`s ook als mp3-bestand kunt opslaan. Zo importeer je `m gemakkelijk in je favoriete muziekspeler.

Naast de reguliere manier van downloaden kun je ook gebruikmaken van de zogeheten Quick Download-knop. Die staat onder  elk filmpje en laat je vanuit de zoekresultaten  de gewenste beeldkwaliteit selecteren. Opgeslagen filmpjes worden verzameld in het Downloads-tabblad, waar je ze ook afspeelt. Overigens is het ook mogelijk om een andere opslaglocatie te kiezen.

Videoder downloaden

Videoder staat niet in Google Play, maar dien je als apk-bestand via deze link te downloaden. Lees ook onze tip hoe je apk-bestanden installeert op je Android.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.