VideoSurf voor Android: een soort Shazam voor video’s en tv-series
Redactie

videosurfVideosurf is een nieuwe app voor Android, dat je kunt vergelijken met Shazam – maar dan voor video’s en tv-programma’s. Je zit te kijken naar een tv-show, laat Videosurf een paar seconden meekijken en vertelt dan naar welke show je zit te kijken. Daarna krijg je informatie over de acteurs in beeld, de andere rollen die ze gespeeld hebben en aanbevelingen van andere tv-series waarin je geïnteresseerd zou kunnen zijn. VideoSurf is een bedrijf dat al een paar jaar bestaat als webservice. Afgelopen januari lieten ze op de grote consumentenelektronicabeurs CES 2011 zien dat ze ook hun eerste stappen op mobiel gebied gaan maken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Videosurf is een Amerikaanse dienst, dus zoals te verwachten werkt het alleen goed bij Amerikaanse tv-series. Videosurf indexeert momenteel meer dan 58 Amerikaanse tv-zenders, dus probeer iets te kiezen dat momenteel op televisie is.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.