Vimeo-app krijgt Chromecast-ondersteuning

Jarno Stinissen
18 februari 2016, 14:02
1 min leestijd
Vimeo-app krijgt Chromecast-ondersteuning

Nadat Vimeo eind vorig jaar  een volledig nieuw design kreeg, is de app vandaag weer van een belangrijke update voorzien. Je kunt nu namelijk je favoriete content naar de Chromecast streamen.

Lees verder na de advertentie.

Update naar versie 2.1

Versie 2.1 van de Vimeo-app geeft je de mogelijkheid om video’s naar de Chromecast te streamen. Zo hoef je je dus niet meer blind te staren op het kleine scherm van je smartphone, maar kun je in alle rust de nieuwste video’s bekijken op het grote scherm. Een fijne verbetering waar gebruikers lange tijd op hebben moeten wachten. Ook verhelpt de update enkele softwareproblemen, zo laten de makers weten in het changelog.

Verder werkt Vimeo zoals je gewend bent. Met de app kun je (muziek)video`s in full-hd en zonder advertenties bekijken, maar ook filmpjes uploaden en delen met andere gebruikers. Vimeo heeft tevens  een belangrijke ontdekfunctie die je kunt filteren op categorie, artiest, maker en meer. Daarnaast presenteert de redactie van Vimeo dagelijks een leuke lijst met interessante filmpjes om te checken.

Vimeo downloaden in Google Play

Vimeo is gratis te downloaden in Google Play. De app vereist 37MB aan vrije opslagruimte en Android 4.1 of hoger. De dienst is ook te gebruiken via je browser en op iOS.

Download Vimeo in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu