De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Vind concerten van je favoriete bands met Songkick Concerts

Redactie
12 juni 2012, 19:46
1 min leestijd
Vind concerten van je favoriete bands met Songkick Concerts
songkick concerts

Songkick Concerts is je beste concertmaatje: hij onthoudt wat je leuk vindt, doet al het zware werk en plant – met jouw toestemming – automatisch leuke avondjes in. De app weet van welke artiesten en bands je houdt, want Songkick Concerts doorzoekt je gehele muziekbibliotheek of Last.FM-account naar veelvoorkomende namen.

Als Songkick Concerts je muziekbibliotheek heeft gescand, houdt de app jouw favoriete artiesten bij. Je kunt zelf bepalen of je sommige namen toevoegt of juist verwijdert. Met deze data stelt Songkick Concerts een geheel eigen muziekagenda samen en houdt je met een notificatie op de hoogte van nieuwe concerten van je favoriete bands. Mocht je naar een concert willen gaan, kun je via de app de locatie, tijd en prijs van een kaartje bekijken. Het is ook mogelijk om vrienden uit te nodigen en het concert aan je eigen kalender toe te voegen.

Lees verder na de advertentie.

De app werkt ook in Nederland en baseert zijn concerten op GPS of een ingestelde locatie. In het artiestenoverzicht wordt de band-collectie bijgehouden en kun je op een naam drukken om de gehele toer van de band of artiest te zien. Songkick Concerts biedt Ice Cream Sandwich-gebruikers nog een leuk extraatje: een handige widget die laat zien welke interessante concerten er de komende weken plaatsvinden.

Onderstaande screenshots geven een goede indruk van de app.

Download: Songkick Concerts (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu