De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Crazy Snowboard: virtuele wintersport voor de thuisblijvers

Redactie
18 januari 2011, 15:12
2 min leestijd
Crazy Snowboard

Dit jaar geen wintersport? Of sowieso geen zin om van de piste te skiën of snowboarden? Dan is Crazy Snowboard een leuke 3D-game voor de thuisblijvers. Een spelletje waarbij je toch nog een beetje kan snowboarden ondanks dat je nog in Nederland zit.

Zoals met meerdere apps was deze eerst alleen in Apple’s App Store te krijgen. Nu hebben de ontwikkelaars van Ezone een speciale versie voor Android gemaakt. Opvallend detail: Crazy Snowboard is gratis voor Android (met reclame), maar ligt niet gratis in de App Store. Of dit net zo effectief gaat werken als voor Rovio met Angry Birds moeten we nog maar zien.

Je bestuurt de snowboarder door gebruik te maken van de versnellingsmeter in je Android-toestel. Er bevinden zich rechtsonder en linksonder op het scherm knoppen. Wanneer je deze knoppen indrukt en los laat, dan zorg je ervoor dat jouw personage een sprong maakt. Stel, je doet dit voor een helling, dan krijgt je personage een boost, waardoor hij of zij nog hoger vliegt. Nou is dit hoger vliegen nog lang niet zo leuk, maar als je eenmaal in de lucht zit zie je rechtsonder opeens de verschillende trucs die je kan doen. Deze trucs kun je combineren, waardoor talloze combinaties en combo’s mogelijk zijn.

Lees verder na de advertentie.

crazysnowboard

Er zitten dertig leuke missies in het spel, waarbij je maximaal drie sterren kunt halen. Hierdoor blijft het uitdagend en verslavend om ze allemaal te halen. Waarom deze drie sterren halen? Hoe meer sterren je haalt, hoe hoger je score is. Maar je kunt ook iets doen met deze punten, bijvoorbeeld een ander board of snowboarder kopen. Voor het geval dat je de trucs zat wordt, kun je deze ook vervangen door andere trucs die je met de verdiende punten kunt kopen.

Om deze 3D-game te spelen heb je minimaal Android 2.1 nodig. Gelukkig is de applicatie te verplaatsen naar de SD-kaart van de telefoon, zodat de app niet veel ruimte in beslag neemt.

Wil jij ook virtueel van de piste af? Scan de QR code hieronder!

QRcodesnowboard
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu