De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Visitekaartjes inlezen met ABBYY Business Card Reader

Redactie
5 augustus 2011, 15:28
1 min leestijd
Visitekaartjes inlezen met ABBYY Business Card Reader

Geen zin om een visitekaartje over te tikken om deze aan je contacten toe te voegen. Met de ABBYY Business Card Reader kun je het kaartje inscannen en wordt deze automatisch aan je contacten toegevoegd. Ook zoekt de app op LinkedIn, Facebook en Twitter naar meer informatie over het in te voeren contact. Via Google Maps kun je direct het ingescande adres bekijken.

Om de app te gebruiken maak je een foto van een visitekaartje. Deze wordt vervolgens geanalyseerd en vervolgens worden de gegevens verbonden met de juiste contacteigenschappen. Als de ABBYY Business Card Reader twijfelt over letters of cijfers, worden deze met rood aangegeven zodat je die kunt verbeteren. Hierna wordt het adreskaartje pas toegevoegd aan je contacten.

Lees verder na de advertentie.

De app is beschikbaar als betaalde en als gratis versie, maar heeft bij deze laatste variant wel beperkte functionaliteit. Bij de gratis versie wordt alleen de voornaam, achternaam en het eerste telefoonveld opgeslagen. Zoeken in Google Maps behoort dan niet tot de mogelijkheden, ook de links naar sociale netwerken blijven dan beperkt tot Facebook. Voor deze extra opties moet 3,49 euro worden neergeteld. In totaal worden 19 talen ondersteund, waaronder Nederland, Duits, Frans, Spaans en Engels. Ook meertalige visitekaartjes (tot drie talen) kunnen worden ingelezen door de ABBYY Business Card Reader.

Downloaden via Android Market: Business Card Reader Lite (gratis)

Downloaden via Android Market: ABBYY Business Card Reader (€3,49)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu