VLC voor Android bèta nu beschikbaar in Google Play

VLC AndroidEen bèta-versie van de bekende videospeler VLC is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Google Play Store. VLC is in staat om video’s van verschillende bestandsformaten op je Android-telefoon af te spelen. Hierbij kun je ook meerdere audiotracks of ondertiteling afspelen. Omdat het gaat om een bèta, is de applicatie nog niet op alle punten stabiel.

VLC is al lange tijd een geroemde mediaspeler voor Windows en OS X. Omdat het programma in staat is om alle gangbare videoformaten af te spelen, hoef je niet op zoek naar verschillende losse codecs. VLC voor Android belooft dezelfde ervaring, maar dan op je smartphone.

Omdat VLC voor Android zich op het moment in een bèta-fase bevindt, kan de app af en toe crashen of niet goed werken. De eerste indrukken lijken echter positief: in de Google Play Store krijgt de app een gemiddelde score van 4,8 sterren, op basis van ongeveer 50 waarderingen.

Downloaden: VLC Beta (NEON version) (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!