Vlieg met een gekke professor naar de sterren in de game Dr. Rocket

Redactie
20 mei 2012, 16:04
1 min leestijd
Vlieg met een gekke professor naar de sterren in de game Dr. Rocket
Dr. Rocket

In de game Dr. Rocket draait het om behendigheid, want je moet een gekke professor zo hoog mogelijk naar de hemel laten vliegen. Het snelle en verslavende spel is geïnspireerd op Angry Birds en werkt met de gyroscoop, waardoor je de smartphone moet kantelen om de professor naar links of naar rechts te bewegen.

In de vlucht naar de sterren is het de bedoeling dat je zo veel mogelijk punten en power-ups verzamelt. De punten geven een toonhoogte aan die steeds hoger wordt naarmate je meer punten achter elkaar verzamelt. Met de power-ups kun je de professor door een zogeheten boost versnellen. Dit is, in combinatie met de geluidjes van de punten, een leuk aspect van de game.

Lees verder na de advertentie.

Tijdens je vlucht moet je ook oppassen voor obstakels, die variëren van vliegtuigen en asteroïden tot ruimte-afval. Hoe vaker je een obstakel raakt, hoe erger de professor wordt toegetakeld. Net als in Angry Birds kun je levels uitspelen door een boordeling op basis van sterren. Zelfs het level-overzicht lijkt zo uit Angry Birds te komen. En hoewel het de magische aantrekkingskracht van Angry Birds mist, is Dr. Rocket nog steeds een zeer verslavende en geinige game.

Download: Doctor Rocket (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu