Vlieg met een walvis in Whale Trail

Redactie
17 januari 2012, 14:36
1 min leestijd
Vlieg met een walvis in Whale Trail
Vlieg met een walvis in Whale Trail

De populaire indiegame Whale Trail is nu ook beschikbaar voor Android. Op iOS wist de game al heel wat 5-sterren beoordelingen binnen te halen maar nu is deze ook eindelijk in de Android Market te vinden. De opbouw van de game is vergelijkbaar met games als Cut the Rope en Angry Birds. Zo moet je hier ook sterren verzamelen, alleen doe je dat hier met een blauwe walvis die door de lucht vliegt. Het spel maakt een lieve indruk en dat komt vooral door de felle kleuren en de vrolijke muziek die wordt gebruikt.

Het is de bedoeling in Whale Trail om met Willow de walvis zoveel mogelijk bubbels te vangen en uit de handen te blijven van de boze baron Von Barry. Hierbij vlieg je door zeven verschillende werelden met in totaal 32 verschillende levels. Je kunt sterren en power-ups verzamelen zoals Speed-Boost en Hyper-Boost. Er zijn 52 achievements te verdienen. De gameplay zit goed in elkaar en de muziek is goed gekozen bij dit vrolijke spel.

Lees verder na de advertentie.

Whale Trail is voor 83 eurocent te downloaden in de Android Market. Je hebt wel minimaal Android 2.3 nodig om de game te kunnen spelen. De makers zijn nog aan het twijfelen of ze de game in de toekomst gratis zullen maken met in-app aankopen, het zogenaamde freemiummodel.

Downloaden via Android Market: Whale Trail (€0,83)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu