Vodafone People straks ook op Android te gebruiken [MWC 2010]

Redactie
15 februari 2010, 21:50
1 min leestijd
Vodafone People straks ook op Android te gebruiken [MWC 2010]
vodafone people

Een tijd geleden introduceerde Vodafone de applicatie Vodafone People op het iPhone-platform. Binnenkort is er ook een variant voor Android-gebruikers. Vodafone People is onderdeel van Vodafone 360, een eigen platform met internetdiensten. Naast de Vodafone 360-toestellen die de operator zelf op de markt brengt komen er ook applicaties voor andere mobiele platformen. Vodafone People is bedoeld om je contactenlijst centraal online te kunnen opslaan.

Je kunt er ook contactgegevens mee synchroniseren met je Android-toestel. Vodafone kondigde de nieuwe applicatie aan op Mobile World Congress in Barcelona. De applicatie is beschikbaar voor alle Android-gebruikers, waarbij het niet uitmaakt welke operator je hebt.

Lees verder na de advertentie.

Directeur Pieter Knook van Vodafone Internet Services (voormalig hoofd van Windows Mobile) kondigde aan dat er nog meer platformen en toestellen bijkomen in de nabije toekomst. Je kunt Vodafone People nu al op zo’n honderd telefoons op vijf verschillende platformen gebruiken. Wanneer de Android-applicatie beschikbaar komt is niet bekendgemaakt. Op Mobile World Congress wordt de applicatie al wel gedemonstreerd.

Categorie: Sociaal
Spotlight: Vodafone

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's