De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

NUsport: Android-app compleet vernieuwd, check het WK speelschema

Redactie
11 juni 2014, 16:46
1 min leestijd
NUsport: Android-app compleet vernieuwd, check het WK speelschema
nusport

NUsport, de sporttak van NU.nl, heeft zijn Android-app van een flinke update voorzien. Zo is er een nieuwe interface en logo, waarbij de app eindelijk eens wat frisser en fraaier oogt. Ook is er een nieuw lettertype en indeling, maar bovenal oogt de app overzichtelijk. NUsport houdt zich aan de richtlijnen van het Holo-design, met een hamburger-menu dat via de linkerkant naar binnen kan worden geveegd.

Daarmee biedt de app een handig voetbal WK schema, met een lijst van alle duels en natuurlijk ook de wedstrijden die Nederland moet spelen.

Lees verder na de advertentie.

NUsport, met voetbal WK schema

Bij de artikelen wordt de foto groot getoond, inclusief een subkop die met een rode balk mooi in de app wordt getoond. Het scorebord is tevens vernieuwd en uitgebreid met meer competities en statistieken. Bij live wedstrijden kun je via de livescore-knop direct de tussenstanden in de voetbalcompetities volgen.

“Voor Android heb je een continue live verbinding als je op het scorebord zit, en krijg je real time alle wedstrijdinformatie razendsnel binnen. NUsport werkt hiervoor samen met Infostrada, en samen hebben we alle focus op snelheid gezet. NUsport heeft hiermee het snelste digitale scorebord van Nederland”, aldus NUsport.

Ook is er een sectie Mijn NUsport waar je artikelen voor een later moment kunt opslaan. Verder kun je notificaties voor specifieke onderwerpen instellen, zoals WK 2014 of Nederlands elftal. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over jouw favoriete onderwerpen.

Download

De nieuwe NUsport-app is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 2.3 en hoger.

Download NUsport in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu