De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Vogels uit de lucht knallen met Shoot the Birds

Redactie
22 augustus 2011, 18:08
1 min leestijd
Vogels uit de lucht knallen met Shoot the Birds
Vogels uit de lucht knallen met Shoot the Birds

Met het schietspel Shoot the Birds kun je vogels afschieten op een vergelijkbare manier als dat andere bekende vogelspelletje. Anders dan bij Angry Birds schiet je echter geen vogels af, maar pijlen met je kruisboog. Hiermee span je de kruisboog aan door je vinger naar achter te trekken en schiet je door je vinger van het scherm af te halen. Het spel heeft een eenvoudige gameplay en goede graphics en heeft wel wat weg van het oude Nintendo-spel Duck Hunt. Shoot the Birds is gemaakt door Infinite Dreams, ook bekend van de game Sky Force.

De opzet van het spel is vrij eenvoudig. Je moet proberen zo veel mogelijk vogels neer te halen. Hierbij krijg je meer punten als de vogels kleiner zijn of als je meerdere vogels tegelijkertijd raakt. Ook kun je verdubbelaars verdienen waarmee je snel je score kunt kunt verhogen. Door het spel heen krijg verschillende die je moet vervullen zoals twintig vogels op een rij neerschieten of verdien 20.000 punten.

Lees verder na de advertentie.

Het spel van ontwikkelaar Infinite Dreams is voor 79 eurocent te downloaden in de Android Market. Om Shoot the Birds te spelen heb je wel minimaal Android 2.0.1 of hoger nodig. De game heeft ook OpenFeint geïntegreerd zodat je je scores met andere spelers kunt vergelijken.

Downloaden via Android Market: Shoot the Birds (€ 0,79)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu