De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Voice of Holland Android app (2013): download en speel mee als ThuisCoach

Redactie
30 augustus 2013, 17:51
1 min leestijd
Voice of Holland Android app (2013): download en speel mee als ThuisCoach
voice of holland android

Het televisieprogramma The Voice of Holland, dat vrijdagavond weer voor het eerst wordt uitgezonden, is ook op je Android-toestel te volgen en spelen. Met de The Voice of Holland Android-app, ofwel ThuisCoach, kun je laten zien dat jij de beste TVOH-coach bent. Je beoordeelt vooraf welke talenten moeten doorgaan en gokt in welk team een talent terechtkomt.

Bij elke goede keuze win je punten en hoe beter je voorspelt, hoe meer kans je maakt om leuke prijzenpakketten te winnen. Dit seizoen kun je jouw eigen team samenstellen en uiteraard kun je voor- en tijdens de uitzending jouw coachkwaliteiten tonen.

Lees verder na de advertentie.

The Voice of Holland Android app: hoe werkt het?

Voorafgaand aan elke uitzending van The Blind Auditions luister je in de Voice of Holland Android-app naar fragmenten van de talenten die meedoen. Je bepaalt welk talent volgens jou moet doorgaan, zonder dat je ze te zien krijgt. Je kunt je keuze achteraf ook niet wijzigen, net zoals bij de echte coaches van The Voice of Holland het geval is. Omdat je thuis kunt meespelen word je als kijker meer betrokken bij het programma.

The Voice of Holland is een talentenjacht-programma van RTL. Het programma is al enkele jaren enorm populair. In 2013 bestaat de jury uit Marco Borsato, Ali B, Trijntje Oosterhuis en de nieuwe coach: Ilse de Lange. De Voice of Holland Android-app met de ThuisCoach-functie is gratis in Google Play te downloaden.

Download: TVOH ThuisCoach

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu