Volg de Lijn: Android-game is grote klapper in Google Play

Redactie
23 juni 2014, 20:02
1 min leestijd
Volg de Lijn: Android-game is grote klapper in Google Play
volg de lijn

Volg de Lijn is één van de grote klappers in Google Play van het moment. De game is enorm simpel: houd je vinger op het scherm, volg de witte lijn en komt niet buiten deze lijn. Als je de buitenkant aanraakt, heb je verloren. In Volg de Lijn is het de bedoeling dat je zo ver mogelijk komt, waarbij de app steeds sneller gaat en obstakels in de weg liggen.

De game is moeilijker dan ‘ie op het eerste gezicht lijkt. Daar waarschuwen de ontwikkelaars ook voor, die melden dat de game enorm verslavend kan zijn.

Lees verder na de advertentie.

Volg de Lijn

Je begint veelal in een cirkel waar je op kunt drukken. Vervolgens beweegt de map zich naar boven, waarbij je de witte lijn moet volgen. Met je vinger maak je bochten, ga je plotseling de andere kant op en ontwijk je obstakels en vallen om maar op het witte gedeelte te blijven. Eénmaal eraf en je bent af.

Ook zijn er bewegende delen te vinden waarbij je soms even moet wachten om te handelen. Dit kan, door de bewegende maps, soms vrij zenuwslopend zijn. Maar dat maakt het eigenlijk alleen maar leuker om Volg de Lijn te spelen.

Download

Volg de Lijn is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 2.3 en hoger. De game is al meer dan een miljoen keer gedownload.

Download Volg de Lijn in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu