De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Volledige versie AirAttack HD in de Market

Redactie
12 maart 2011, 16:30
1 min leestijd

Enkele weken geleden schreven wij over AirAttack HD Lite, een shoot ’em up met geweldige 3D-animaties en allerlei wapens. Helaas had dit spelletje slechts twee levels, waardoor spelers na nog geen 20 minuten klaar waren met het spelletje. Gelukkig ligt nu de volledige versie van AirAttack HD in de Android Market met 58 verschillende vijanden, twee vliegtuigen en acht missies. Om het gebrekkige aantal vliegtuigen goed te maken hebben de ontwikkelaars heel veel nieuwe wapens toegevoegd.

Klim aan boord van een vliegtuig en zorg dat je missies succesvol voltooid. Door sterren en geld te verzamelen kun je jouw vliegtuig upgraden met nieuwe wapens. En met deze wapens kun je werkelijk alles vernietigen! Huizen, bruggen, tanks, vliegtuigen: alles kan stuk. Je kiest er zelf voor of je een torpedo gebruikt of dat je een bom laat vallen. Aan het eind van een missie neem je het op tegen een pittige eindbaas.

Lees verder na de advertentie.

AirAttack HD ziet er vooral mooi uit op telefoons met een multikernprocessor, zoals de LG Optimus 2X Speed of de Samsung Galaxy S 2 (die nog niet in de winkel ligt). Je kunt het vliegtuig op vier manieren besturen: met een joystick, een versnellingsmeter (dus door de telefoon te kantelen), door besturing op het scherm of met fysieke toetsenbord.

Het kost nogal wat moeite om dit spel te installeren. Heb jij gèèn Samsung-telefoon? Dan kun je de onderstaande versie installeren. Anders dan moet je deel 1 en 2 downloaden (dit heeft iets te maken met beperkingen van het cache-geheugen). De prijs voor AirAttack HD bedraagt 2,09 euro.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu