Met VOLO kun je offline een reisdagboek bijhouden

Thomas Haenen
9 augustus 2016, 10:46
2 min leestijd
Met VOLO kun je offline een reisdagboek bijhouden

VOLO is voor vakantiegangers die hun avonturen graag delen met vriendin en familie. Dit reisdagboek voor Android verzamelt je foto’s, aantekeningen en locaties, ook als je offline bent.

Lees verder na de advertentie.

VOLO voor Android

Bij een lange vakantie hoort eigenlijk ook een goed reisdagboek. Zodat je de mooiste momenten later terug kunt lezen en kijken, maar ook zodat de thuisblijvers niets hoeven te missen. Natuurlijk kun je ná je vakantie door al je foto’s bladeren om iets bij elkaar te rapen, maar dat heeft ook zo zijn risico’s. Met een langere vakantie kunnen kleine momenten zo vergeten wordt en eenmaal thuis is het te laat om nog foto’s te schieten van de mooiste plekken in de buurt.

Met VOLO kun je je reisdagboek bijhouden terwijl je nog met de reis bezig bent. VOLO voor Android laat je niet alleen je foto’s en notities bewaren, maar verzamelt ook de routes die je hebt afgelegd. Ook kun je locaties opslaan. Dat kan allemaal bij elkaar gebracht worden, zodat je locaties aan foto’s koppelt, waar je vervolgens ook weer tekst bij kunt zetten.

De app laat je bovendien samen aan een reisverslag werken, zodat je vakantiepartners hun foto’s en routes er ook bij kunnen zetten. Het eindresultaat kan gedeeld worden met andere VOLO-gebruikers, of privé opgeslagen worden zodat je het alleen zelf in kunt zien. Het delen van je reisverhaal kan ook via Facebook en Instagram. Om inspiratie op te doen voor je eigen vakantie kun je bovendien de reisverslagen van andere gebruikers doorlezen.

VOLO offline gebruiken

Misschien wel het grootste voordeel van VOLO is dat de app ook offline werkt. Zeker op vakantie heb je lang niet altijd mobiel internet. Om te voorkomen dat je met een erg hoge telefoonrekening thuiskomt stelt VOLO je in staat om je dagboek zonder internet bij te houden. Verzamel je foto’s en verhalen terwijl je onderweg bent en upload het vervolgens pas zodra je weer een wifi-verbinding hebt.

VOLO voor Android downloaden

VOLO voor Android is gratis beschikbaar in de Play Store. De app werkt op elk toestel met Android 4.2 of nieuwer en is 27MB groot.

Download VOLO in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu