De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Volskrant Android-app compleet vernieuwd, nu te downloaden

Redactie
2 oktober 2014, 17:02
1 min leestijd
Volskrant Android-app compleet vernieuwd, nu te downloaden
volkskrant android

De Volkskrant Android-app is compleet vernieuwd, samen met de website van de krant. Zowel de website als de apps lijken grotendeels op elkaar, waarbij het design van een krant nog steeds erg naar voren komt. Dat betekent: veel witruimte, tekst en de focus op het belangrijkste nieuws.

Het hoofdscherm van de app bestaat uit twee secties: het laatste nieuws en volgens de Volkskrant de belangrijkste artikelen. Dit zijn veelal langere stukken uit de krant. Als je abonnee bent, krijg je onbeperkt toegang tot de artikelen van de Volkskrant.

Lees verder na de advertentie.

Volkskrant Android

De opmaak van artikelen is fraai. De app laat je lekker lezen en scrollen door de tekst. Artikelen kun je via de ingebouwde deelfunctie delen of opslaan in jouw eigen Volkskrant-profiel. Met laatstgenoemde kun je jouw eigen Volkskrant samenstellen, met onderwerpen en auteurs die jij graag wilt volgen. Aan de onderkant van een artikel staan handige snelkoppelingen naar andere relevante artikelen.

Verder is de nieuwe Volkskrant Android-app ook voorzien van een handige culturele agenda en een sectie In Beeld, met fotoreportages van fotojournalisen. Een abonnement op de Volkskrant Android-app kost 0,89 euro per dag, 2,69 euro per week of 9,99 euro per maand. De toegang stopt automatisch als je abonnement is afgelopen.

Download

De Volkskrant Android-app is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 2.3 en hoger.

Download Volkskrant in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu