De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

Voor de echte Google-fans: Google-wallpapers voor Android

Wouter Nijsen
14 januari 2010, 23:24
1 min leestijd
Voor de echte Google-fans: Google-wallpapers voor Android

Ben je als Android-liefhebber ook automatisch fan van Google? Moeilijk te zeggen. Feit is wel dat Google en Android onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wil je graag meer uiterlijke Google-kenmerken aan je Android-telefoon toevoegen dan kan dat nu door voor een Google-wallpaper te kiezen. Natuurlijk zijn er voldoende bronnen te vinden waar je een geschikte achtergrondafbeelding voor je Android-telefoon kunt vinden. Eenvoudiger is het als je een nieuwe achtergrond direct op je telefoon kunt bekijken, downloaden en instellen door middel van een Android-applicatie. Google Wallpapers is zo’n programma.

Zoals de naam al aangeeft zul je hier alleen Google gerelateerde wallpapers vinden, in totaal meer dan 130 stuks. Via een eenvoudige interface kun je door de collectie bladeren.

Lees verder na de advertentie.

Heb je een geschikte wallpaper gevonden dan kun je deze in een groter formaat bekijken door even de afbeelding te selecteren. Vervolgens zie je onder de afbeeldingen twee opties: Set Wallpaper en Download.

Met de eerste optie  wordt de afbeelding opgehaald en direct als wallpaper ingesteld, snel en eenvoudig. Met de tweede optie wordt de afbeelding alleen opgeslagen op je Android-telefoon, waarna je later zelf kunt beslissen of je deze ook daadwerkelijk gaat gebruiken als achtergrond. Google Wallpapers is gratis te downloaden in de Android Market, of door het scannen van de QR-code.

Categorie: Tools

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's