VSCO Cam: strakke en uitgebreide gratis foto-app voor Android

Redactie
5 december 2013, 16:04
1 min leestijd
VSCO Cam: strakke en uitgebreide gratis foto-app voor Android
vscocam

De Google Play puilt uit van Android-apps die je camera-app willen vervangen. Zo ook VSCO Cam, dat met een strakke en minimalistische interface indruk wil maken. Naast een simpel design om foto’s te schieten heb je de beschikking over een gedeelte waar je foto’s worden weergegeven.

Deze foto’s kun je vervolgens aanvinken en op verschillende manieren bewerken, met een reeks aan handige vooringestelde features: van filters tot specifieke kleureffecten, tot het draaien en verkleinen van een foto.

Lees verder na de advertentie.

VSCO Cam: de features

Naast uitgebreide aanpassingsopties voor foto’s, die net zo strak in beeld zijn gebracht als alle andere interface-elementen, kun je ook de sterkte van verschillende aanpassingsopties instellen om zo precies het juiste effect te bewerkstelligen. Daarnaast is het mogelijk om foto’s van voor en na de bewerking te zien, om ze beide te vergelijken en waar nodig aanpassingen te maken.

Ook biedt VSCO preset packs die je binnen Google Play kunt aanschaffen. Dit zijn extra bewerkingsmogelijkheden die VSCO Cam nog veelzijdiger moeten maken. De app heeft ook een handige filteroptie waarmee gebruikers foto’s op basis van zelfgemaakte filters kunnen indelen, om zo het overzicht in hun albums te behouden.

Als laatste kun je foto’s gemaakt met VSCO Cam delen middels een speciale VSCO Grid, en online fotodienst met een soort Tumblr-achtig design. De foto’s kunnen ook op Google+, Instagram, Facebook, Weibe en natuurlijk binnen je eigen galerij-app worden geplaatst.

VSCO Cam video

https://www.youtube.com/watch?v=L8OXavsaYGE

VSCO Cam is gratis in Google Play te downloaden. Eenmaal gedownload optimaliseert de app zich voor jouw toestel. Dit kan even duren.

Download: VSCO Cam (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu