Lekker grasduinen met video-app Vyclone

Gijs Ettes
12 oktober 2013, 16:00
1 min leestijd
Lekker grasduinen met video-app Vyclone
Vyclone

Vyclone is een geinige gratis video-app waarbij filmpjes die op hetzelfde moment worden geschoten, worden gecombineerd tot één video. Zo maak je dus met meerdere mensen samen een video die dezelfde gebeurtenis in beeld brengt.

De makers geven als voorbeeld een raketaangedreven motorrijder die door een brandende hoepel springt, aangemoedigd door dansmarietjes. Iets minder extreem zijn de vele muziekvideo’s die je in Vyclone vindt, die het optreden van een band vanuit verschillende standpunten in beeld brengt. De resultaten zijn vaak creatief en de moeite van het bekijken waard.

Lees verder na de advertentie.

Vyclone: sociaal videonetwerk

Vyclone werkt als een soort sociaal videonetwerk waarvoor je je kunt aanmelden. Op die manier kun je eigen creaties uploaden, video’s die trending zijn bekijken en filmpjes die bij jou in de buurt gemaakt zijn. Die laatste functie werkt prima, al zijn er relatief weinig inzendingen uit Nederland te bekijken.

De makers lichten zo nu en dan de beste creaties van gebruikers uit die je kunt downloaden en voorzien van een like of reactie. Daarnaast kun je, eenmaal ingeschreven, andere gebruikers volgen en ook zelf gevolgd worden. Vyclone is 5,5MB groot en vereist Android 4.0.3 (Ice Cream Sandwich) of hoger.

Download: Vyclone (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu