Wake-up Call: Angry Birds krijgt kerstversie, Gingerbread-aankondiging op 6 december?

Redactie
24 november 2010, 9:00
2 min leestijd
Wake-up Call: Angry Birds krijgt kerstversie, Gingerbread-aankondiging op 6 december?
wake-up-call

Angry Birds krijgt een speciale kerstversie. In deze versie zitten enkele tientallen levels, die bestaan uit kerstbomen, cadeautjes en sneeuw. Verder: Gingerbread-aankondiging mogelijk op 6 december en Skyfire 3.0 brengt integratie met Facebook. Het is vandaag woensdag 24 november 2010, de tijd is 9:00 uur, het wordt een wisselvallige herfstdag met een middagtemperatuur van 5 graden ºC en dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Angry Birds krijgt kerstversie

kerst-angry-birds

Angry Birds met kerstmutsen op? Het is binnenkort mogelijk in een speciale kerstversie van het populaire spelletje. De zogenaamde Angry Birds Christmas Special Edition is niet de eerste speciale versie van Angry Birds. Een paar weken geleden verscheen de Halloween-special voor iPhone-gebruikers. Het is dus maar de vraag of de kerstversie wél naar Android komt. De kerstversie krijgt enkele tientallen levels en bestaat uit levels met kerstbomen, cadeautjes en sneeuw.

Gerucht: Gingerbread-aankondiging op 6 december

gingerbread-2

Het blijft een mysterie wanneer wij eindelijk Gingerbread te zien krijgen. Toch gaat er een gerucht rond dat Gingerbread wordt gepresenteerd tijdens het D: Dive Into Mobile conferentie op 6 december. Daar is Andy Rubin – Mr. Android – namelijk aanwezig. Hij overziet de ontwikkeling van het mobiele besturingssysteem van Google. Als Gingerbread wordt getoond aan het publiek, dan is Rubin de man om dit te doen.

De verwachtingen zijn hooggespannen. Gingerbread brengt waarschijnlijk een aantal nieuwe functies (zoals videobellen, tap-to-pay, VOIP-bellen) en grafische verbeteringen.

Skyfire 3.0 voegt Facebook toe

skyfire-browser

De nieuwste versie van Skyfire is in de Android Market verschenen. De grootste vernieuwing is de integratie van Facebook. Zo kun je een artikel of video snel delen met Facebook-vrienden. Daarnaast is het mogelijk om in ‘OneTouch Search’ in één keer te zoeken in Google, Facebook, Twitter, Aamazon en Digg. Skyfire is een goed alternatief voor je huidige browser, aangezien Skyfire 2.0 (de vorige versie) de snelste browser is, volgens een test van PCWorld.com. Skyfire is sneller dan Opera Mini, de stockbrowser van Android en Dolphin HD.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu