De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Wake-up Call: HTC onderzoekt probleem nabijheidssensor, YouTube verschijnt in Market

Redactie
21 oktober 2010, 7:54
3 min leestijd
Wake-up Call: HTC onderzoekt probleem nabijheidssensor, YouTube verschijnt in Market
wake-up-call

HTC onderzoekt het probleem met nabijheidssensor van Desire HD, hoe ontgrendel je alle gesloten werelden in Angry Birds?, YouTube-applicatie verschijnt in de Market en Lenovo wacht op Honeycomb. Het is vandaag donderdag 21 oktober 2010, de tijd is 7:55 uur, het wordt vandaag een lichtbewolkte herfstdag met een maximumtemperatuur van 10 graden ºC en dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

HTC onderzoekt probleem met nabijheidssensor van Desire HD

htc-desire-hd

Aangezien een aantal gebruikers problemen heeft met de nabijheidssensor van de HTC Desire HD, hebben wij van Android Planet contact opgenomen met HTC. Enkele sites berichtten namelijk dat er binnen enkele dagen een OTA-update zou verschijnen, die het probleem met de sensor zou moeten oplossen. Dit blijkt niet zo te zijn. “HTC is op de hoogte van het feit dat op enkele van de eerste HTC Desire HD toestellen de proximity sensor functionaliteit niet naar behoren werkt”, zegt een woordvoerster van HTC. “Wij nemen dit zeer serieus en doen op dit moment onderzoek naar hoe we gebruikers van deze toestellen kunnen helpen. HTC spant zich maximaal in hen zo snel mogelijk de beschikking te geven over de volledige gebruikerservaring.”

Cheat: ontgrendel niet-geopende werelden in Angry Birds

angry-birds

Kom je niet voorbij dat ene moeilijke level in Angry Birds? Er is een cheat gevonden om de wereld tijdelijk te omzeilen. Open Angry Birds en zorg dat je een gesloten wereld in beeld krijgt (bijv. 2. Might Hoax, of 3. Danger Above). Nu druk je alsmaar op de ‘Terug’-knop, tot je uit de applicatie bent. Start de app opnieuw op. Wanneer de ‘Play’-knop in beeld verschijnt, moet je deze zo snel mogelijk achter elkaar indrukken. Als het goed is opent een nieuwe wereld zich. Wil je de wereld permanent ontgrendelen? Haal de eerste level en de wereld blijft open. Wij hebben deze cheat getest en het werkt!

YouTube-app in Market

youtube-2

YouTube heeft een eigen applicatie uitgebracht, die vanaf nu te vinden is in de Android Market. Met de app voor telefoons met Android 2.2 is het mogelijk om video’s niet alleen in de horizontale modus, maar ook in de verticale stand te bekijken. Daarnaast is de zoekfunctie flink verbeterd. Download de applicatie door de QR-code hieronder te scannen.

Downloaden via Android-browser: YouTube (gratis)

Lenovo wacht op Honeycomb

lenovo

Lenovo heeft laten weten dat ze pas een tablet op de markt brengen als het besturingssysteem Honeycomb uit is. De tablet verschijnt op z’n vroegst pas in de zomer van 2011. Als Honeycomb vervroegd beschikbaar is, dan zal Lenovo de tablet eerder uitbrengen. Waarom eigenlijk? Dit doet Lenovo, omdat het besturingssysteem Froyo niet geoptimaliseerd is voor tablets. Zelfs over Gingerbread heeft Lenovo twijfels. Het bedrijf kiest bewust voor Honeycomb, omdat deze versie nog beter aansluit bij tablets. Samsung, Toshiba en Archos denken daar anders over, aangezien ze op de IFA-beurs alle drie al een Android-tablet met Froyo presenteerde. Daarentegen kiezen Motorola, HTC en LG ervoor om een
tablet uit te brengen met Gingerbread. Dit besturingssysteem zal rond de kerst uitkomen.

Dit artikel is geschreven door Sean Hangel en Tim Kraaijvanger.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu